Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دامپزشکی شهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت سلامتی «هیرمان» شیر نر ایرانی ساکن باغ وحش ارم گفت: اقدامات تشخیصی نشان داد بیماری هیرمان یک بیماری ویروسی مربوط به گربه‌سانان از نوع «هرپس» بوده است؛ خدا راشکر تست بیماری مشمشه که از هیرمان گرفته شد منفی بود.

«دکتر صادق گلزاری» رئیس دامپزشکی شهر تهران در گفت و گو با قدس آنلاین در رابطه با آخرین وضعیت سلامتی «هیرمان»- شیر نر ایرانی که سال گذشته از باغ وحش بریستول انگلیس به باغ وحش ارم تهران منتقل شد- گفت: «هیرمان» وقتی که به دامپزشکی تهران ارجاع شد وضعیت خوبی نداشت و در حالی که ۲ روز از بروز علائم بیماری گذشته بود با حال بعد به دامپزشکی تهران ارجاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره دامپزشکی هم یکی از بیمارستان‌های مجهز خود را - که از بهترین مراکز در خاورمیانه محسوب می‌شود-  قرنطینه کرد و هیرمان را برای انجام آزمایش‌های تکمیلی و تشخیص بیماری به این بیمارستان منتقل کرد.

تست بیماری مشمشه «هیرمان» منفی بود

گلزاری افزود: لازم به ذکر است که درمان‌هایی به این شکل نیازمند تشکیل کمیسیون پزشکی است و کمیسیون دامپزشکی تشخیص می‌دهد که روند درمان به چه شکلی باید باشد. اقدامات تشخیصی نشان داد بیماری هیرمان یک بیماری ویروسی مربوط به گربه‌سانان از نوع «هرپس» بوده است؛ خدا را شکر تست بیماری مشمشه که از هیرمان گرفته شد منفی بود.

رئیس دامپزشکی شهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت سلامتی «هیرمان» تصریح کرد: در حال حاضر بعد از سپری کردن دوره درمان، وضع ظاهری و بالینی این شیر نر ایرانی خوب است و مشکل خاصی ندارد و تعذیه مناسبی دارد و حرکات روزمره خود را به خوبی انجام می‌دهد؛ پزشک معالج «هیرمان»،  «دکتر حمیدرضا فتاحیان» متخصص برجسته جراحی‌ دامپزشکی کشور بودند که وظیفه معالجه «هیرمان» را برعهده داشتند و درمان این شیر نر ایرانی زیر نظر ایشان انجام گرفت.

مراجعه هیرمان به دامپزشکی به موقع بود

به گفته گلزاری خوشبختانه «هیرمان» برخلاف «ببر سفید ایرانی» که بیماری این ببر را به ما به موقع اطلاع رسانی نکردند به موقع به دامپزشکی ارجاع داده شد و این شیر نر ایرانی از مرگ نجات یافت. درواقع اتفاقی که برای«شمسی»شانپانزه و «کویین» ببر سفید ایرانی رخ داد باعث شد هیرمان در «گلدن پریود»(زمان طلایی) که باید برای تشخیص و درمان حیوان اقدام شود به دامپزشکی ارجاع داده شد. با توجه به اهمیت شیر نر ایرانی به مجموعه ارم اعلام کرده‌ایم که دامپزشکی با تمام توانش در کنار این مجموعه ایستاده است و برای هر نوع کمکی در زمینه درمانی این حیوان باارزش آمادگی دارد.

انتهای یپام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هیرمان باغ وحش ارم رئیس دامپزشکی شهر تهران رئیس دامپزشکی تهران آخرین وضعیت هیرمان هرپس بیماری هرپس شیر نر ایرانی باغ وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود

پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.
 
به گزارش یورونیوز؛ این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.
 
هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.
 
این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.
 
به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.
 
این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.
 
در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.
 
کاتسو تاکاهاشی، رئیس بخش دندانپزشکی و جراحی دهان در بیمارستان کیتانو و محقق اصلی این مطالعه، اظهار داشت: «ما می‌خواهیم کاری انجام دهیم تا به کسانی که از کمبود یا نداشتن دندان رنج می‌برند کمک کنیم، در حالی که تا به امروز هیچ دارویی برای درمان دائمی این نقص وجود نداشته است. ما احساس می‌کنیم که انتظارات مردم برای دارویی جهت رشد دندان بالاست.»
 
داروی رشد مجدد دندان، پروتئینی به نام «USAG-1» را غیرفعال می‌کند، پروتئینی که در اصل مانع از رشد دندان‌ها می‌شود.
 
در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.
 
پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.
 
تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟